Kjeld Petersen Boks (4 film)

75,00 kr.

Kjeld Petersen Boks (4 film)

indholder følgende 4 Kjeld Petersen film:

Kvindelist Og Kærlighed -At hele kvindeoprøret i slut­ningen af tresserne var en postgang for sent ude, be­vidner denne film fra 1960 om. En festlig lille bekræf­telse på at der bag en mand af bare nogenlunde format, står en kvinde med det dob­belte ditto. Kvindesagens kvinder ville selv ro rundt på livets store hav. Pigerne hér i filmen får manden til det, mens de selv nyder vejr og vind - og navigerer! Tre dejlige "navigatører" LILY BROBERG, JEANNE DARVILLE og HANNE WINTHER-JØRGENSEN, mødes i filmen på Københavns Rådhus, hvor deres "gamle robåd", PREBEN MAHRT, skal giftes med et barnerov fra opgangen.

Op Og Ned Langs Kysten - Der var engang, da store smukke badehoteller prydede Øresunds kyst. - Fra Bellevue Strandhotel i syd til Hornbæk Badehotel i nord. Mens filmens instruktør, Stig Lommer, var direktør for Hornbæk-revyerne, var han en flittig gæst i baren i disse hoteller. Han elskede det mondæne liv i dette regi, og bad Arvid Müller skrive en løssluppen "Sommer-Lommer-Spøg" om "nattens gerninger2 på et badehotel. Det hedengangne Beaulieu (nord for Taarbæk) og Marienlyst (i Helsingør) danner rammen om kapelmester Hans Herbert (SVEND ASMUSSEN) og hans jagt på sommergæsten, fru vekselerer Winter (LILY BROBERG).

Skibet Er Ladet Med - Danmark har skam osse haft en fornøjelig "guldalder-radio2. Radio Mercur, hed den. En forrygende reklameradio der vuggede på Øresunds bølger, og som var arbejdsplads for masser af datidens populære danske skuespillere. Selv Dirc Passer havde en overgang sit eget program. Disse professionelle mennesker sikrede, at senere reklameradioer er rent amatørcirkus. I godt 5 år eksisterede den. Men i begyndelsen af tresserne blev den "sænket" af kultur- og trafikministrene - den var blevet FOR populær. Radio Mercurs opståen og tilhørsforhold var en noget speget affære, og det er dét, denne film bygger på.

Løgn Og Løvebrøl - Journalisten Tom Thomsen (Jørgen Reenberg) hører en god historie om, at to afrikanske millionærer har væddet om hvorvidt en dyreimitator kan brøle som en løve. Da han skriver den til avisen lander den på forsiden! Men historien er en løgnehistorie, og da nyheden spreder sig til resten af verden, tvinges dyreimitatoren Max Maximillus Maximus Olsen (Kjeld Petersen), der også er den oprindelige ophavsmand til skrønen, til at lade som om, han rejser til Afrika for at tilfredsstille pressen. Inden flyet letter bliver han hjulpet ud af stewardessen Lucilla (Lily Broberg), som gemmer ham af vejen hos sine forældre.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager