Kill Bill + Kill Bill 2 (2 Film) (Brugt)

20,00 kr.

Kill Bill (2003)

Instruktør: Quentin Tarantino

Handling: Da den forhenværende elite-snigmorder Black Mamba (Uma Thurman) vågner op efter 4 år i koma, kan hun kun tænke på én ting: HÆVN! Hendes tidligere snigmorder-kollegaer og chefen Bill fra "The Deadly Viper Assassination Squad" forrådte hende, da de på hendes bryllupsdag brutalt myrdede alle - inklusiv den højgravide brud. Men hvad de ikke vidste var, at de ikke gjorde deres job godt nok!

    Black Mamba er nemlig tilbage på banen - hendes dødsliste er linet op, og under navnet "The Bride"r Black Mamba sit blodige hævntogt.

Kill Bill: Volume 1 er filmmesteren Quentin Tarantinos 4. film i rækken af genistreger (efter Reservoir DogsPulp Fiction og Jackie Brown). Filmen hylder i imponerende stil de filmgenrer, som Tarantino elsker allermest: spaghetti-westerns, kinesiske kampsportfilm og japanske samurai-tegnefilm.
    Den storslåede action-fortælling om The Bride's jagt efter hævn har en skarp rolleliste. Lucy Liu er den koldblodige japanske mafialeder O-Ren Ishii, Daryl Hannah ses i rollen som den kyniske California Mountain Snake, og samtidig optræder Michael Madsen, Sonny Chiba og Vivica A. Fox på cooleste vis.

-----------------------------------

Kill Bill 2 (2004)

Instruktør: Quentin Tarantino

Handling: Uma Thurman er tilbage som Bruden, der er ved at arbejde sig igennem sin dødsliste over den gruppe lejemordere, der forsøgte at slå hende ihjel. Der er 3 navne tilbage på listen, og det sidste er selvfølgelig hendes gamle chef og forbillede, Bill.

     Bruden bevæger sig ud på den sidste del af sin rejse, og imens får vi i tilbageblik udfyldt hullerne i forhistorien. Vi ser, hvordan det gik til, at Bruden blev overfaldet af sine tidligere kolleger, og vi ser, hvordan hun i tidernes morgen blev trænet i sværdkampens ædle kunst. Samtidig forbereder Bill sig til Brudens ankomst vel vidende, at han har et ekstra kort oppe i ærmet. Brudens datter, som hun var gravid med, da hun blev skudt, overlevede nemlig og bor nu hos Bill.

Hvis Kill Bill: Volume 1 var en samuraifilm, så er Kill Bill: Volume 2 en western. Japans storbyjungle med sine neon-dækkede bygninger er blevet erstattet af ørken og støv, mens de heftige kampscener og den tegneserieagtige vold er blevet erstattet af snak og en helt anden mere modbydelig type vold. Kill Bill: Volume 2 nærmer sig altså mere Tarantinos velkendte stil med masser af smart dialog, spøjse livsanskuelser og popkulturreferencer. Det skulle nok få de fleste til at juble af glæde. Tarantino er jo, når alt kommer til alt... The Man.

Lagerinformation: 254
Antal
1
Tilføj til kurv