Karlas Kabale / Karla & Katrine / Karla og Jonas - Boks (3DVD)

30,00 kr.

Karlas Kabale (2007)

Det er snart jul og Karla glæder sig ikke. For mor og Leif er stressede, men hos far leges der pirater så de må på skadestuen. Far kan ikke køre bil pga alkoholproblem, men den hjemløse Buster kører de tre. Da mor bliver syg lillejuleaften, og far aflyser pga for meget at drikke løber Karla hjemmefra. Hun tager med Gudrun og manden hjem, men flygter da de vil sende hende hjem. Karla opsøger Buster og hans ven på cykel. De tre overnatter sammen og flygter fra politiet da Buster er bange for dem. Men snart må Karla give op og tage hjem. Og sikke en juleaften det hele udvikler sig til.


Karla og Katrine (2009)

Karla og familien skal holde sommerferie i deres sommerhus og Karla vil gerne inviterer Katrine med. Men de to har ikke været veninder i lang tid. Katrine vil gerne med og det samme vil Dolly som lige er gået fra sin kæreste. Karla og Katrine har svært ved at finde ud af det sammen, og da Jonas dukker op bliver det ikke lettere. Den lokale købmand har flere gange haft indbrud og alle mistænker Jonas da han er plejebarn, men Katrine og Karla mener noget andet. Så de tre børn lægger sig på lur en aften og tyvene fanges. Det får også de to piger til at blive gode venner igen og ferien bliver god.


Karla og Jonas (2010)

Karla ringer endelig til Jonas og lyver om hun skal skrive en skoleopgave som han kan hjælpe med. Karla kommer til Jonas fødselsdag, og foreslår de får tv-programmet Sporløs til at hjælpe med at finde Jonas' mor. Da den plan slår fejl tager de to sagen i egen hånd og begynder jagten på Jonas mor i Århus. For der skulle hun bo, men der er ikke meget held. De ender med at overnatte hos Karlas farmor, og næste dag smiler heldet til dem, og de finder Jonas' mor ved et tilfælde.Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
2007, 2009, 2010
Produktions Selskab
Nordisk Film
Spilletid
262 Minutter
Genre
Familiefilm, Drama, Komedie
Undertekster
Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk