James Bond 13b: Never say Never Again

15,00 kr.

Never Say Never Again (1983)

Instruktør: Irvin Kershner

HandlingSean Connery er tilbage som James Bond i det, der blev hans sidste film som superagenten 007. En tempofyldt action-thriller fra instruktøren af The Empire Strikes Back.

    To atomvåbenhoveder kapres af den ondskabsfulde SPECTRE-organisation. Agent 007 indleder en vild jagt på terroristerne. Det er ikke en ufarlig opgave at redde verden.

Alle fans skændes bravt om, hvorvidt denne film er en RIGTIG Bond-film (og disse heftige diskussioner ville nok kunne få Sean Connery til at tabe sin toupé, ved jeg af erfaring). Den RIGTIGE 007 alias Sean Connery blev i 1983 overtalt (for masser af cool cash) til at medvirke i dette remake af Thunderball, som Warner Bros. med deres hob af AMERIKANSKE producere havde nappet rettighederne til.
    Manden bag denne sleske vanhelligelse var producer Kevin McClory, som “Cubby” Broccoli tilsyneladende i et svagt øjeblik havde “overdraget” helligdommen til. En ren svinehandel blandt filmfolk. Faktum er, at Bond-bastarden (det ER den altså, hvordan du end vender og drejer sagen!) derfor kom i box-office konkurrence med det ægte Bond-opus Octopussy, der blev udsendt samme år.
Lagerinformation: F 695
Antal
1
Tilføj til kurv