Jackie, Ethel and Joan Kennedy

15,00 kr.

Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot (2001)

Instruktør: Larry Shaw

HandlingDe var mere end Washington hustruer. De var en del af en amerikansk drøm kendt som Camelot. Med styrke og snedighed opretholder de deres offentlige image ved at skjule deres private sandheder. Jackie, Ethel og Joan havde intet valg. De var Kennedy kvinder!

Manden er i søgelyset og bagved står den stolte hustru, denne gang er det omvendt. Kennedy-kvinderne er blevet trykket ud fra skyggen, i et sandt mesterværk af et autentisk drama.

Jackie, Ethel and Joan Kennedy er i to dele, hvor den i første delr i november 1960. Her vinder John F. Kennedy den sidste stat og bliver udnævnt til præsident. Her følger vi mest John Kennedys kone, Jackie (Jill Hennessy), der konstant kæmper med at skulle forsvare sin mands handlinger.

Ægteskabet ligger i ruiner og skilsmisse er ikke en mulighed, så Jackie må tolere sin mands mange elskerinder indtil hans død. Her slutter den første del af historien om de misundelsesværdige Kennedy-kvinder.

I den anden del er det Ted og Bobby Kennedys kvinder og livshistorier, vi hører om. Her ser vi hvordan deres politiske karriere kommer næsten til tops, men falder ned igen med et brag. Bobby bliver ligesom sin bror udsat for et attentat, og mister livet. De sidste af de forbandede familiemedlemmer er Joan og Ted.

Teds elskere ser og hører man ikke så meget til, så de lever et lidt mere stille liv både politisk og privat. Her er den helt store krise, da Joan (Leslie Stefanson) ikke kan klare presset som hustru, mor og offentlig kendt person.

Et uforglemmeligt drama, der indeholder både blod, spænding og tårer. Man skal bestemt ikke gå forbi dette mesterværk, der med glæde kan anbefales!

Antal
1
Tilføj til kurv