It's all about love (Brugt)

25,00 kr.

It's all about love (2002)

Stand: Flot uden ridser

Instruktør: Thomas Vinterberg

Handling: Thomas Vinterbergs It’s All About Love foregår i en nær fremtid og fortæller historien om to elskende, der kæmper for deres kærlighed i en verden ude af balance. Det er en klassisk kærlighedshistorie, der samtidig henter inspiration hos Alfred Hitchcock og Stanley Kubrick.
    John (Joaquin Phoenix) og den verdensberømte skøjtestjerne Elena (Claire Danes) lever et kosmopolitisk ægteskab i hver deres del af verden, John i Polen og Elena i New York. Med tiden er afstanden mellem dem blevet for stor, og John opsøger Elena i New York for den endelige underskrift på skilsmissepapirerne. Men da John kommer til New York, går det op for ham, at der foregår uventede og uforklarlige ting omkring Elena. De mennesker, han kendte som venner, viser sig måske ikke at være det alligevel. Og den kærlighed, han troede, var død, blusser op i lys lue. Og det bliver op til John at redde Elena fra hendes skæbne. Hvis han kan.

Medvirkende:

    Joaquin Phoenix som John , Claire Danes som Elena , Sean Penn som Marciello , Douglas Henshall som Michael , Alun Armstrong som David , Margo Martindale som Betsy , Mark Strong som Arthur , Geoffrey Hutchings som Mr. Morrison , Harry Ditson som George , Thomas Bo Larsen som Night Porter , Teddy Kempner som Receptionist , Indra Ové som Prod. Assistant  , Georgi Staykov som Interpreter  , Steve Aalam som Managers Asst. , James Cagnard som Managers Asst. ,


Antal
1
Tilføj til kurv