Hostage (Bruce Willis) (Brugt)

15,00 kr.

Hostage (2005)

Instruktør: Florent Emilio Siri

Handling: LAPD's bedste gidselforhandler Jeff Talley har slået sig ned i provinsen efter et gidseldrama, der gik drabeligt galt. Nu bliver han kastet tilbage i ilden!

     Tre ungdomsforbrydere har indtaget en millionærvilla og holder ejeren og hans familie som gidsler. Talley afgiver ansvaret til myndighederne, men der er mere på spil bag villaens top-security installationer, end han aner. Pludselig står Talley over for et ultrabrutalt gangstersyndikat, der har kidnappet hans egen familie for at få ham tilbage i spil. Gidselforhandleren er fanget i et dobbelt gidseldrama – på en triple dårlig dag!

Bruce Willis er tilbage, som vi kender og elsker ham: Som den benhårde strømer, der helst går sine helt egne veje! Hostage er skudsikker action, uforudsigelig spænding og iskold psykologisk terror – men det er jo hele tre ting? Nej, det er meget mere! For på toppen af gidseldramaet står Bruce Willis' stensikre comeback! Som manden, der må afgøre, om han vil ofre en fremmed familie – for at redde sin egen!

Antal
1
Tilføj til kurv