Frækkere End Politiet Tillader 1+2+3 (Eddie Murphy) (3 Film)

30,00 kr.

Beverly Hills Cop (1984)
Der er gang i den i denne tempofyldte actionkomedie med Eddie Murphy som Axel Foley, en gadedreng af en politibetjent fra Detroit, som går på jagt efter sin bedste vens morder i Beverly Hills. Axel opdager hurtigt, at hans vilde stil ikke passer til politiafdelingen i Beverly Hills, der sætter to betjente (Judge Reinhold og John Ashton) til at sikre, at tingene ikke løber løbsk. Med de forstokkede politifolk på slæb udløser Axel et fantastisk kultursammenstød i sin overstadige, tempofyldte jagt på retfærdighed!

Beverly Hills Cop II (1987)
Så er der gang i den igen! Og Eddie Murphy er cool som altid i dette stegende kanonhit af en efterfølger. Axel Foley er tilbage – tilbage, hvor han ikke hører hjemme! Han er en meget, meget, meget hemmelig politibetjent i det sydlige Californiens elegante vildmark og fyrer sit arsenal af flammende våben og hurtigskydende gags af mod en bande internationale våbensmuglere. Tilbage er også Judge Reinhold og John Ashton som Foleys håndlangere og specialister i at optrævle forbryderbander. Og instruktøren Tony Scott holder et rasende højt og vanvittigt morsomt tempo!

Beverly Hills Cop III (1994)
Axel Foley vender tilbage til Beverly Hills i alle tiders nervepirrende rutschebanetur i forlystelsesparken Wonderworld! Sammen med sine gamle kammerater Billy Rosewood (Judge Reinhold) og Serge (Bronson Pinchot) bliver Axel det nyeste, hotte trækplaster, mens han opsporer skurkene i parkens forlystelser, forestillinger og den underjordiske labyrint Beverly Hills Cop III er ikke just et must og man burde nok have stoppet efter 2'eren.

Specielt om denne udgivelse:

  • Kommentarspor med instruktør Martin Brest (kun til 1'eren)
  • Cast & crew interviews
  • Featurette: Music of Beverly Hills Cop
  • Featurette: Casting Beverly Hills Cop
  • Location Map
  • Billed galleri
  • Theatrical trailers

Antal
1
Tilføj til kurv