Er du til Noget? (Rob Schneider) (Brugt)

20,00 kr.

Deuce Bigalow - Male Gigolo (1999)

Instruktør: Mike Mitchell

HandlingSaturday Night Live-komikeren Rob Schneider har længe måttet tage til takke med sidekick-filmroller (Judge Dredd, Down Periscope, Big Daddy), men nu har han endelig fået chancen for at vise, hvad han kan. Dur han til noget? Jeps.

    Deuce Bigalow er sjov. Rigtig sjov. Rigtig plat. Rigtig fjollet. Rigtig tåbelig. Men rigtig sjov! Kort fortalt handler filmen om fisketanksrenseren Deuce, der bliver fyret fra en Zoo for at udføre sit arbejde - som Gud skabte ham - midt i åbningstiden! Da han ved et tilfælde bliver forvekslet med den mandlige gigolo, Antoine, der har sat Deuce til at passe sit monsterstore akvarium, åbner en ny karrieremulighed sig for tankpasseren. Problemet er bare: "He’s not very good looking. But when the lights go out... he’s still not very good looking!"
    Deuce kommer til at vælte akvariet på gulvet, og det er jo ikke så godt, for ham den rigtige gigolo er en værre led karl. Så mens fiskene holdes i live i skåle, kopper, krus og en blender, må Deuce i gang med at sælge sin krop for at kunne erstatte det ødelagte akvarium. Men det er ikke helt almindelige klienter, Deuces man-pimp finder til ham!
Lagerinformation: 627
Antal
1
Tilføj til kurv