Emanuelle in Cyberspace (Brugt)

25,00 kr.
Varenummer: Emmanuelle au 7ème ciel

Emmanuelle au 7ème ciel (1993)

Instruktør: John Otteman

Handling: Emmanuelle i Cyberspace, Stjernen fra den originale film fra 1974, Sylvia Kristel, er tilbage i hovedrollen som Emmanuelle. Gennem fænomenet virtual reality besøger Emmanuelle en tidligere skolekammerat for at hjælpe hende igennem en fortid med traumatiske, seksuelle oplevelser.

Antal
1
Lagerinformation: 300
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber

Fortællingerne om Emmanuelle betragtes som et grundlæggende stykke historie i den franske erotikkultur. Figuren Emmanuelle blev til i Emmanuelle Arsans roman fra 1957, som forfatteren fastholdt, var en selvbiografisk beretning om en kvindes søgen efter fantasifulde seksuelle oplevelser. Romanen blev mødt med forargelse, da det skrevne værk indeholder malende beskrivelser af så pikant karakter, at selv det franske samfunds tolerancetærskel var nået.

    Cirka 20 år senere, i 1974, formåede Emmanuelle igen at rette samfundets opmærksomhed mod den erotiske kultur, og denne gang også udenfor Frankrigs grænser. USA forbød filmen, men adskillige ulovlige kopier blev smuglet ind i landet af mafiaen, og filmens status som forbudt samlerobjekt blev slået fast. Kort efter filmen Emmanuelle's premiere udkom den første filmserie af erotiske efterfølgere, hvor Emmanuelle rejser verden rundt i sin forfølgelse af seksuelle fantasier, og siden er den populære karakter portrætteret adskillige gange på film.

Premiere Dato
1991
Produktions Selskab
MGM
Spilletid
111 Minutter
Genre
Drama
Undertekster
Dansk, Finsk