Dansk Tale

Disney's Vintereventyr (Brugt)

25,00 kr.

Winter Wonderland (2002)

Cover TekstVær med til at fejre julen med denne specialudgave af Disneys mest elskelige øjeblikke – nu for første gang samlet på én og samme film: Disneys Vintereventyr! Kom på glatis med Bambi, vær med når Skønheden og Udyret julepynter Udyrets slot, syng julesange med Mickey og hans venner, mød den frysende pingvin Pablo og mange flere! Disneys Vintereventyr indeholder hyggelige sange, korte klip og klassiske kortfilm. Den perfekte julefilm for hele familien!

• Julemedley
• Minder om vinteren
• Bambi på isen
• Prås trækker sværdet ud af stenen
• Pablo, den frysende pingvin
• Når blot vi har julen
• Græshoppen og myrerene
• Gi’ en pote

Antal
1
Lagerinformation: 306
Tilføj til kurv

Filmen:
DVD'en er sammensat af "Winterwonderland", og to kortfilm "Græshoppen og Myrene" (The Grasshopper and the Ants) og "Gi en pote" (Lend a paw).

Winterwonderland
Dette er DVD'ens engelske titel, og dækker over en 30 min lang film der igen er sammsat af 6 mindre tegnefilmsbidder, bundet sammen af en ikke animeret del.
Af de 6 dele er 3 af dem udrag fra andre disney tegnefilm, hhv. "Bambi", "Sværdet i stenen" og "Skønheden og Udyret, den fortryllede jul".
Julemedley er et kort medley over engelske julesange, sunget af Mickey, Minnie, Anders og Andersine.
Minder om vinteren, stammer fra klassiker nummer 10, "Melody Time", og handler om et forelsket par der står på skøjter. På denne ugivelser er der dansk tale, der er der ikke på klassiker nummber 10.
Endelig er der historien om "Pablo, pingvinen der altid frøs", en historie jeg personligt husker meget godt fra min barndom. Også denne stammer fra en klassiker, nemlig nummer 7 "The three Cabelleros", hvor den dog ikke har dansk tale.

Græshoppen og myreren, er en af de mest viste Disney kortfilm på dansk TV, historien om Græshoppen der hellere vil spille og danse mens myrerne knokler med at samle vinterforråd.

Giv en pote, er en plutotegnefilm, hvor pluto reder en killing fra druknedøden. Pluto tager killingen med hjem til Mickey, hvor killingen stjæler alt opmærksomheden.

Alt i alt er der kun "Pablo", og de to ekstra kortfilm, der reelt er værd at gå efter. De 3 udrag fra andre tegnefilm gør sig meget bedre i deres rette sammenhæng, og resten er mest fyld.

Video:
Billedet er 4:3, og virker meget komprimeret og urenset. Især kvaliteten på klippet fra "Bambi" er i meget lav kvalitet, langt under hvad vi er vant til i Disney sammenhæng.

Audio:
Lyden er i stereo, og imponerer ikke på nogen måde.

Ekstramateriale:
Ekstra materialet består af 2 spil, hvoraf det ene henvender sig til de allermindste, og det andet er af en lidt højere kompleksitet end vi normal ser på Disney udgivelser.

Konklusion:
Med sin korte spilletid på kun en halv time, (47 min med de to ekstra film), de velkendte udrag fra andre film, og den lidt kedelige "Minder om vinteren" er der ikke ligefrem dømt megahit for denne DVD.
Men positivt er det at vi her får to udfrag fra klassikere der ellers ikke er udgivet i danmark (Det var de ikke på det tidspunkt denne anmeldelse blev skrevet). Det er også helt sikkert, at historien om "Pablo" sagtens kan ses mange gange, og har man ikke allerede set de to ekstra kortfilm mange gange, er der også god underholdning at hente her.