Det store panserslag (Brugt)

20,00 kr.

Il grande attacco (1978)

Instruktør: Umberto Lenzi

HandlingDet store panserslag handler om giganternes kamp - såvel på slagmarken som på rollelisten. De Oscar-nominerede legender Henry Fonda og John Huston forenes her med Golden Globe-belønnede Stacy Keach, Cannes-vinderen Samantha Eggar og Berlin-belønnede Helmut Berger, hvilket resulterer i en af de mest markante rollelister, som en krigsfilm nogensinde har kunnet mønstre.

Året er 1936, skuepladsen er Berlin. En tysk og en amerikansk officer samt en britisk krigskorrespondent og en jødisk skuespillerinde mødes under de olympiske lege og bliver nære venner. Men da krigen bryder ud, forvandles ven til fjende - uanset om de vil det eller ej!
    I 1943 krydses deres veje atter, da Pattons og Montgommerys styrker drager afsted for at tage kampen op mod Rommels nazi-armé i det største Nordafrikanske slag under 2. verdenskrig.

Med hundredevis af statister, tanks og fly, samt flere eksplosioner end i alle Rambo-filmene tilsammen (jfr. krigsfilmseksperten Ben Cessey) er Det store panserslag et must for alle elskere af krigsgenren.
Antal
1
Tilføj til kurv