De Red Mod Nord (Hele Serien - 3 DVD'er)

40,00 kr.

Lonesome Dove (1989)

Instruktør: Simon Wincer

Handling: Dette er fortællingen om Gus og Woodrow, to forhenværende Texas Rangers, der i lang tid har delt både medgang og modgang. Gus (Robert Duvall) er den romantiske med et godt øje til smukke damer, Woodrow (Tommy Lee Jones) er ikke i besiddelse af den samme følsomhed, men har derimod en stor drøm - at skabe sig et nyt liv i nordvest.

     Ansporet af Woodrows planer rejser en gruppe af sted fra sydstaterne med en flok kreaturer mod Montanas frugtbare marker. Foran sig har de 3000 mil med vanskeligt terræn, sandstorme, snestorme og skrupelløse banditter.

Lonesome Dove indeholder al den dramatik og romantik, som forbindes med det gode gamle vilde vesten. Det er en episk saga med mange fascinerende karakterer, som man ikke kan undgå at blive betaget af. En film, som bare må opleves!

Lonesome Dove regnes af mange for at være den bedste miniserie nogensinde. På filmdatabasen IMDb, som har 16 millioner besøgende om måneden, giver publikum miniserien en gennemsnitskarakter på 9,1 ud af 10 - en karakter der til og med slår The Godfather!
    Serien er baseret på en Pulitzer-vindende bestseller af Larry McMurtry, der også skrev Tid til kærtegn, som blev belønnet med hele 5 Oscars. På rollelisten finder vi en række Oscar-belønnede stjerner: Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Anjelica Huston og Chris Cooper.
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1970
Produktions Selskab
MGM
Spilletid
138 Minutter
Genre
Krigsfilm, Action
Undertekster
Dansk, Svensk, Tysk, Engelsk
Censur
Tilladt for Børn over 11 år