Danny the Dog (Jet Li) (Brugt)

15,00 kr.

Danny The Dog (2005)

Instruktør: Louis Leterrier

Handling: Danny har aldrig kendt andre verdener end den, Bart viste ham. Bart gav ham tøj, kost og logi. Og som en hund trænede han Danny op som en nådesløs dræbermaskine - en lydig bodyguard og sikker indtjeningskilde ved brutale gladiatorkampe. Nu er Bart væk og Danny alene i en verden, han ikke kender. Hos den aldrende, blinde pianist, Sam, er han langt fra den voldsverden, han kom fra. Langsomt falder han til og forelsker sig i Sams datter. Men Bart er ikke langt væk, og da han pludselig dukker op, kolliderer Dannys to verdener på voldsomste vis...

Kampsportsmesteren Jet Li (HeroLethal Weapon 4Kiss of the DragonFong Sai Yuk) er Danny the Dog – en forældreløs, der igennem hele sin barndom er blevet trænet til at yde voldsom, fysisk smerte. Som en blodtørstig vagthund – uden nåde og uden samvittighed.
     Oscar-vinderen Morgan Freeman (Million Dollar Baby) er den blinde pianist Sam, der giver Danny chancen for et nyt liv. Men samtidig udsætter han sig selv og sin familie for en uoverskuelig fare... Filmen har et fantastisk soundtrack af Massive Attack.
Antal
1
Tilføj til kurv