Danmarks Film 1960-1969 (5 Film)

75,00 kr.

Danmarks Film 1960-1969 er et bokssæt der samler 5 af de bedste danske film fra 60'erne. Boksen blev første gang udgivet for en del år tilbage, men har længe været udgået. I september 2021 blev boksen endelig tilgængelig igen.

Indeholder følgende 5 film:

- Cirkus Buster
De fleste af ingredienserne i denne filmatiserede cirkusforestilling er kendte og enkle, men der er tilsat noget særligt - noget så simpelt som almindelig menneskelighed. De taler og opfører sig ganske som alle andre.

- Hvis lille pige er du
Den unge, dygtige og særdeles nydelige Eva Brun har i ca. 3 måneder været ansat som sekretær for direktør Jansen, som er kommet til at synes lidt for godt om hende. Hans frue gør Eva opmærksom herpå og meddeler samtidig, at hun er villig til at opgive sin mand mod en passende økonomisk erstatning. Eva tror ikke på historien om direktørens forelskelse, men bliver hurtigt klar over, at den er sand, idet direktøren straks efter giver hende et tilbud, der lader al tvivl ude.

- Døden kommer til middag
En mørk aften kører kriminalforfatteren Peter Sander gennem en skov, da hans vogn løber tør for benzin. Et stykke fra vejen er der et hus med oplyste vinduer, og han går derhen for at låne en telefon. Pludselig snubler han over en trærod og forstuver den ene fod. Han halter op ad skovvejen. Så lyder der et skud, et øjeblik efter løbende skridt. En lyskegle skærer gennem mørket. Den slukkes. Skidtene fjerner sig. Peter rejser sig og humper op til huset. Ingen svarer på hans banken.

- Balladen om Carl-Henning
Carl-Henning er en attenårig mejerielev med et glad og lyst sind, men også naiv og uden sans for tilværelsens krav om effektivitet. Han får problemer, da hans kammerat og beskytter rejser fra landsbyen. Han lokkes til at stjæle penge på mejeriet, kommer i håndgemæng med den ondskabsfulde bestyrer og må stikke af, da han tror, han har slået bestyreren ihjel. Han møder nye og barskere miljøer, bliver håndlanger for en sortbørshaj og omkommer ved en meningsløs ulykke.

- Forelsket i København
Damen, der er forelsket i København, er från Skåne. Ikke blot byen København, men også dens muntre søn jazzkapelmesteren, er genstand for hendes varme følelser, og det resulterer i en vokal tilvækst til hans orkester og stort engagement til dem alle. Inden man når så vidt, har jazzfolkene okkuperet en bortrejst professors lejlighed og dirigenten taget sig af hans svenske sangelev, alt sammen blot af tvingende økonomiske grunde.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
Saga Studio
Undertekster
Dansk for Hørehæmmede