Comedy Fight Club 1 (Brugt)

15,00 kr.

Comedy Fight Club 1 (2007)

TV 2 Zulu har håndplukket 12 af de bedste, nye komikere på vej frem i den danske stand-up branche. De er kollegaer, de er venner, og de kender hinanden fra talrige ture rundt på den danske comedy-scene. Nu er de samlet i Comedy Fight Club 2007, hvor de dyster om at blive ‘Årets Zulu Komiker'.

Det kræver sin mand (og en enkelt kvinde) at stille op til Comedy Fight Club. Betingelserne er brutale, i hvert program står komikerne overfor en udfordring: De skal tilbringe en hel dag blandt ganske almindelige danskere og tage del i deres hverdag på arbejdspladser, og andre steder. Derefter har komikerne kun 24 timer til at skrive tre minutters nyt materiale inspireret af dagens besøg i den danske virkelighed. Derefter går de på scenen, hvor de skal aflevere deres til lejligheden fabrikerede stand-up comedy.

Hver uge ankommer holdet til en ny by, hvor de skal optræde. Og hver uge sender et LIVE-publikum en af komikerne videre til finalen. Resten af holdet må kæmpe videre, mens finalisten bliver erstattet af en ny kandidat. Der er i alt syv indledende runder, der leder op til finalen på Comedy Zoo i København.

Her kåres vinderen af årets Comedy Fight Club og dermed den stand-up komiker, som kan kalde sig ‘Årets Zulu Komiker' med sit helt eget TV-show som præmie

Antal
1
Lagerinformation: 4122
Tilføj til kurv