City Singler 2 - Frækkere i 2'eren

75,00 kr.

City Singler - Frækkere i 2'eren (2012)

Handling: er er dømt kvindehørm, og halv lumre vitser når de 4 piger igen går på scenen i fortsættelsen til deres populære show. Spørgsmålet er så bare hvor sjovt det egenteligt er i 2’eren ? Det hele virker nemlig lidt som en stram og påtaget affærde!

Anne Louise Hassing, Kaya Bruel, Sofie Lassen-Kahlke og Trine Gadeberg står igen på scenen i deres show nummer 2 med deres City Singler hold. Dette andet show har fået titlen: ”Frækkerer i 2’eren”, og når man kender deres lumre og ligefremme stil, er der vist ingen grund til at uddybe, hvad det hentyder til. Der mangler da heller ikke frække vitser og en masse kusse snak og andet kvindehørm i showet, men desværre virker det på denne anmelder som om, det hele er en anelse påklistret og ikke så ægte og råt, som de fire venninder måske tror. Derfor ender det med et lidt ligegyldigt show, der ikke rigtigt har noget drivkraft, og derfor ender som en flad omgang, der siver væk i glemslens brønd.

Showet henvender sig uden tvivl til kvinder, hvilket også ses tydeligt når kameraet panorere ned over rækkerne af tilskurer. De stakkels mænd der sidder det igennem , må have indgået en eller anden pervers pagt, for særlig mande venligt er showet bestemt ikke, og man kan ligeså godt se i øjenene, at der er forskel på mande og kvinde humor, og City Singler er bestemt for kvinder.

Showet indeholder både sang og show og specielt Anne Louise Hassing, viser hendes store talent i alt hvad hun laver, hvorimod ”Sofie Malker kassen” burde have holdt sig til de billige Anja og Viktor film. Johnny Raimar indgår i en ganske underholdende sketch om begrebet MILF ( Mothers I Like To Fuck ). Hvor Milfer sammenlignes med Smølfer, og hvor Johnny Raimar optræder som Gammel MILF.

Alt i alt et fint og flot opsat show for kvinder i begyndelsen af overgangsalderen, der bestemt ikke giver indtryk af, at det er hverken sjoverer eller frækkere i 2’eren.

Ekstramateriale.

Som Ekstra bonus er det muligt at se City Singlers første show, der bære titlen ”Sko, Håb og Kærlighed”. Så hvis man endnu ikke har set dette, eller måske ønkser et genkig er det bestemt en flot bonus.

Medvirkende:

  • Anne Louise Hassing
  • Trine Gadeberg
  • Sofie Lassen-Kahlke
  • Kaya Brüel
1
+
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
CBS
Spilletid
115 Minutter
Genre
Show, Cabaret, Satire
Undertekster
Ingen