Captain America - The First Avenger

20,00 kr.

Captain America - The First Avenger (2011)

Instruktør: Joe Johnston

Handling: Captain America personificerer ligesom Superman det amerikanske ideal som en mand, der altid vil kæmpe for de svage trods sin egen overlegne styrke!

Vi starter dog denne historie med den unge splejsede Steve Rogers, der må droppe kampen mod nazisterne, fordi militæret kasserer ham. Hans sidste håb kommer, da han får mulighed for at melde sig til et tophemmeligt forskningsprogram, anført af den geniale Dr. Abraham Erskine (Stanley Tucci). Dr. Abraham formår at forvandle Steve til en supersoldat med superkræfter, lige det våben amerikanerne har brug for! Men Colonel Chester Phillips (Tommy Lee Jones) stoler ikke helt på projektet, så Steve bliver udstyret med et fjollet kostume og sendt ud for at overbevise offentligheden om, at de skal købe krigsobligationer som det ærke amerikanske symbol, Captain America. Der går dog ikke lang tid før Steve bliver træt af den tjans, så han sætter sig for at at bevise, at Captain America kan bruges til mere end bare propaganda!
    Nærmest ene mand går han i krig for at redde en gruppe soldater, der er fanget bag fjendens linier. Han beviser således, at Captain America er det mest imponerende våben i det amerikanske arsenal. Det viser sig, at der er mere at kæmpe mod end "bare" nazister. Den frygtindgydende Red Skull (Hugo Weaving), der står i spidsen for den modbydelige HYDRA organisationen, har en skummel plan om verdensherredømmet. Kun Captain America kan stoppe ham!

Antal
1
Tilføj til kurv