Dansk Tale

Asterix og de Olympiske lege (Brugt)

20,00 kr.

Astérix aux Jeux Olympiques (2008)

Instruktør: Frédéric Forestier & Thomas Langmann

HandlingDen unge galler Romantix er stormende forelsket i prinsesse Irina. Han skriver hende lange kærlighedsbreve, men det er ulykkelig kærlighed, for Irina er allerede, mod sin vilje, lovet væk til Cæsars noget uduelige søn Brutus. Da Brutus og Romantix ved et tilfælde møder hinanden, mens Irina også er til stede, forsøger hun at redde sin fremtid i sidste øjeblik. Mødet ender med, at Brutus og Romantix udfordrer hinanden til at deltage i De Olympiske Lege. Vinderen af De Olympiske Lege får lov til at gifte sig med prinsessen.

     Nu får Romantix for alvor brug for hjælp. Han tager tilbage til sin hjemby for at hente forstærkning, og heldigvis springer vennerne Asterix og Obelix til. Sammen med Romantix tager de til Olympia for at tilmelde sig De Olympiske Lege, og med en masse trylledrik og selveste Miraculix i bagagen er de næsten sikre på at vinde, men intet går, som de helt havde forventet.
     Modstanderne finder hurtigt ud af, at gallerne har en trylledrik, og pludselig er Asterix, Obelix og Romantix ved at blive anklaget for doping. Derudover har deres modstander, den dovne Brutus, mere end bare et par enkelte tricks i ærmet. Han vil gøre alt for at vinde prinsessens hjerte og tage magten fra sin far, Cæsar. Asterix, Obelix og Romantix er oppe mod en hård modstander, og det bliver en spændende og farefuld kamp om sejren, for Brutus er måske ikke helt så dum, som de lige havde troet.

Filmen er spækket med sjove cameo-roller fra sportens verden. Hold øje med racerkøreren Michael Schumacher ("Schumix"), basketballspilleren Tony Parker ("Tonus Parker"), den tidligere verdens-etter i tennis, Amélie Mauresmo ("Amélix"), og ikke mindst verdens bedste fodboldspiller anno 1998, Zinédine Zidane ("Numérodix")!

Antal
1
Tilføj til kurv