Anne fra Grønnebakken (4 Disc) (Brugt)

100,00 kr.

Anne of Green Gables (1985-2000)

Instruktør: Kevin Sullivan

Anne fra Grønnebakken
Forfatteren Lucy Maud Montgomerys populære bogserie om den forældreløse Anne Shirley er blevet til en om muligt lige så populær og dejlig trilogi af miniserier, som har høstet en række velfortjente priser.


Anne of Green Gables (1985)
Det gamle søskendepar Marilla og Matthew Cuthbert (Colleen Dewhurst og Richard Farnsworth) på Grønnebakken vil adoptere en dreng, for de har brug for hjælp på gården. Men en dag står Anne (Megan Follows) foran døren. Det kommer helt bag på dem. De har bestemt ikke bestilt en pige, men Anne er svær at komme udenom. Hun har fuld fart på, snakker uafbrudt, drømmer og glemmer tit alt omkring sig. Anne får hurtigt vendt op og ned på det stille liv på Grønnebakken...

Anne of Green Gables 2: The Sequel (1987)
Historien om den lille rødhårede Anne Shirley fra Grønnebakken fortsætter, hvor den første Emmy-prisvindende mini-serie slap.
    Den romantiske, forældreløse og meget snakkesalige Anne (Megan Follows) er ved at udvikle sig til en rigtig dygtig skolelærerinde med mod og egne meninger. Hendes gamle plejemor Marilla (Colleen Dewhurst) er blevet ældre, men er den samme stramme dame med en præcis og skarp tunge, men stadig med sans for ret og uret og hjertet placeret på det rette sted.

Anne of Green Gables: The Continuing Story (2000)
The Continuing Story er optaget 14 år efter del 2, og sagaen om Anne fra Grønnebakken har da også taget et ordentligt spring.
     Anne er nu i slutningen af 20'erne, og for første gang siden Marillas død vender hun hjem til Avonlea. Hun er i mellemtiden blevet gift med Gilbert, der får tilbudt arbejde på et hospital i New York, og den lille familie rykker teltpælene op for at prøve lykken i storbyen, hvor Anne, der leger lidt med tanken om at få udgivet sine skriverier, bliver narret af en charmerende, men lumsk forfatter...

Antal
1
Lagerinformation: B7
Tilføj til kurv