Anders Matthesen (1-5) - Den Uundgåelige DVD Box

100,00 kr.

Anders "Anden" Matthesen

Anders Matthesen debuterede som stand-up-komiker ved Danmarksmesterskaberne i Stand-Up på Restaurant DIN's i 1993, hvor han fik en andenplads.

Efter nogle års arbejde på de danske stand-up-scener dukkede han op i mindre indslag i TV2's talkshow Darios Joint. Siden var han program-vært på tv-programmerne Andarki og Andensortering, begge på TV Danmark. Andensortering var et såkaldt klip-program, et underholdningsprogram, der bestod af en danskproduceret præsentation af udenlandsk producerede fraklip, tv-reklamer og hjemmevideoer, og i programmet spillede Anders en lang række forskellige håbefulde tv-talenter. Flere af disse figurer har man siden oplevet i flere af Anders' andre værker, heriblandt Jul på Vesterbro.

Specielt om denne udgivelse:

Her har vi, på utallige opfordringer, samlet alle Andens show fra de sidste 10 år, ét sted: Fra hans første show udgivet på DVD, Hva' snakker du om? fra 2001, hvor vi udover Anden selv møder den velkendte karakter Stewart Stardust. Andens 9 års jubilæum fra 2002, hvor vi kigger helt tilbage til den spæde start på Andens karriere. Det todelte show fra 2004, Tal for dig selv, hvor Anden præsenterer publikum for både sin lyse og mørke side. Showet Anden paa coke? fra 2006 er et helt unikt show, hvor stand-up er iblandet både kulisser og scenografi. Og sidst, men ikke mindst, Anders Matthesen ...vender tilbage, hvor Anden er helt tro mod den traditionelle stand-up, hvor det bare er ham og et mikrofonstativ på scenen.

Boksen indeholder:

  • Hva' snakker du om? (2001)
  • 9 års Jubilæum (2002)
  • Tal for dig selv (2004)
  • Anden paa coke? (2006)
  • Anders Matthesen ...vender tilbage (2009)

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Spilletid
115 Minutter
Genre
Stand-up, Underholdning, Komik
Undertekster
Ingen