Alien vs. Predator (2-Disc Extreme Edition) (Brugt)

25,00 kr.

Alien vs. Predator (2004)

Instruktør: Paul W.S. Anderson

Handling: Da milliardæren Charles Bishop Weyland (Lance Henriksen) samler et internationalt hold af arkæologer, videnskabsfolk og sikkerhedseksperter anført af miljøforkæmperen og eventyreren Alexa “Lex” Woods (Sanaa Lathan), som skal undersøge en uforklarlig varme, som strømmer op fra dybet under Antarktis, er det begyndelsen på et utroligt og gruopvækkende eventyr.

    Det, de ser 600 meter under den frosne overflade, begejstrer dem til at begynde med, men snart forfærdes de over det. De finder en pyramide, som er en blanding af aztekisk, egyptisk og cambodiansk kultur. Inde i pyramiden er der et net af kamre så teknologisk avanceret, at det står dem klart, at her har der været ekstraterrestriske kræfter på spil i flere tusinde år. Væggene i kamrene omformer sig ganske uventet, så medlemmer af holdet afskæres fra deres kolleger.
    Efterhånden som de baner sig vej fra kammer til kammer, går sandheden op for dem i al sin gru: Predatorer har fanget og indespærret en alien-dronning, som lægger æg med 100 års mellemrum. Unge predator-krigere består deres manddomsprøve ved at kæmpe mod alien-yngel. Vores forskerhold er havnet midt i et utroligt offerritual – og en veritabel krig mellem alien-uhyrer og predator-væsner.
Antal
1
Tilføj til kurv