Ørneborgen (Clint Eastwood) (Brugt)

15,00 kr.

Where Eagles Dare (1969)

Instruktør: Brian G. Hutton

Handling: Broadsword calling Danny Boy! Broadsword calling Danny Boy!

Midt under Anden Verdenskrig bliver et britisk fly skudt ned over Nazi-territorium, og den eneste overlevende, en vigtig amerikansk general, bliver taget til fange og slæbt med til det uindtagelige SS hovedkvarter, Schloss Adler.

Det er nu op til den opfindsomme Major John Smith (Richard Burton) og hans superteam at trænge ind i slottet og hive generalen ud. De får selskab af den amerikanske Agent Schaffer (Clint Eastwood), der ikke helt kan gennemskue, hvorfor han skal med på en britisk operation.
     Det viser sig hurtigt, at ikke alt er, som det skal være. Kort efter landingen dør det første medlem af Smiths team under mystiske omstændigheder... Og derfra bliver den risikable mission stadig mere farlig. Men Smith har et ekstra kort oppe i ærmet. Han ved nemlig, hvad missionen i virkeligheden går ud på...!

Where Eagles Dare er en af de bedste krigsfilm nogensinde! Helt oppe på siden af en klassiker som The Guns of Navarone. Intelligent plot, fed action - der sagtens kan stå mål med moderne actionfilm - og twist efter twist oven på twist gør det her til en film, man sagtens kan se mere end én gang. Og så er der jo også to ultra-cool præstationer fra Richard Burton og Clint Eastwood...
Lagerinformation: 847
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1969
Produktions Selskab
MGM
Spilletid
158 Minutter
Genre
Krigsfilm, Action, Adventure
Undertekster
Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Censur
Tilladt for Børn over 15 år