De små synger - VHS

20,00 kr.

De små Synger (2000)

Stand: Ukendt

Er det en brugt film du har købt og det viser sig at den er defekt, kan du inden for 8 dag. få refunderet kassettens pris. 

Info: Ikke udgivet på DVD

Bemærk, dette er en VHS film!!!

Instruktør:

Handling: Thomas Eje og Finn Nørbygård er i topform i ”De små synger”. FraMorten Korch over Four Jacks til Frank Sinatra og Bing Crosbyleverer de et friluftsshow med humor og musikalitet, der er gåetover i historien som DR Slotskoncerternes absolut størstesucces.

Mere end 50.000 danskere i sommerhumør fik en musikalskoplevelse af den sjoveste slags, da to af landets størsteentertainere - Thomas Eje og Finn Nørbygård - sommeren 2000 gik ikompagniskab ved årets Slotskoncerter.

Under navnet ”De små synger” og med RadioUnderholdningsOrkestretunder ledelse af Peder Kragerup samt det grammy-belønnedeCamarata-kor i ryggen, sikrede de to den absolut størstesalgssucces i Slotskoncerternes historie. Og publikum fikunderholdning på højeste plan.

”Thomas Eje & Finn Nørbygård passer sammen som flødeskum tillun æblekage. Og så med Peder Kragerup ogRadioUnderholdningsOrkestret. Quincy Jones, go home, hvor er degode”, skrev pressen. Eller lidt mere afdæmpet ”Det var ikke såringe endda”, som der stod at læse i Herning Folkeblad efterafslutningen på fem forrygende shows.

Medvirkende:

  • Thomas Eje
  • Finn Nørbygård
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager