Støv-Samlingen -Alle 4 film

90,00 kr.

Denne Boks Indholder følgende film:

Støv på hjernen "Støv på Hjernen" er et festligt lystspil, der tager udganspunkt i en af 1960'ernes gabende kedelige planetbyer, hvor vi følger livet i en typisk dansk opgang. Dansk films bedste lystspilkræfter " med DIRCH PASSER i spidsen som vicevært og altmuligmand " leverer frydefuld satire, hvor petitesser bliver gjort til "moderne problemer".

Det Støver stadig Man genkender let det lille samfund i "sove-byen", men store omvæltninger har fundet sted siden sidst. For beboerne på Solvænget har " med kommunestøtte " købt den ejendom, de bor i, og som noget helt nyt har hustruerne taget arbejde for at klare økonomien! Helt forrygende er fru Rigmor Hansen (BODIL?UDSEN) som bestyrerinde af et Quick-vaskeri.

Støv for alle pengene Alt det smarte er ikke smart længere, og alle bliver grebet af "Tilbage til naturen"-dillen. De kære beboere på Solvænget er med på dillen og køber et sommerferie-landbrug. Men selvom vicevært Alf (DIRCH PASSER) er fuld af praktisk sans, så må ærkekøbenhavnerne efterhånden sande, at bondens liv ikke er lutter lagkage, sommersol og lærkesang.

Passer passer piger Et antal betagende smukke skønheds-misser gør overraskende deres entre på den berømte trappegang i Solvænget, hvor fruerne til dato har hersket. Nu får Alf (DIRCH PASSER) sin sag for, for Passer skal passe pigerne! Så megen kvindelig skønhed er chokbehandling for opgangens tyndslidte ægteskaber. Ulykkeligvis tager mændene situationen som mænd, og fruerne ser hele deres verdensbillede skride ud.

Antal
1
Tilføj til kurv