Rita - Sæson 1-3 + Hjørdis Mini-Serie

145,00 kr.

Rita - Sæson 1-3 (2012-2014)

TV2 Danmark / 24 Afsnit

Instruktør: Jannik Johansen, Kathrine Windfeld, Lars Kaalund, Mogens Hagedorn

Handling: Rita er en idealistisk og højst upædagogisk folkeskolelærer med en ætsende ærlighed og uforudsigelighed. Hun er lige dele elsket og frygtet - og bryder konstant alle regler, men er samtidig uundværlig for skolen, fordi hun er den eneste, der ved, hvad der virkelig foregår. 'Rita' er en tv-serie om livet i folkeskolen i det nye årtusinde, hvor skolereformer, inklusion og integrationsproblemer fylder hverdagen. Rita står ofte alene i sit forsøg på at gøre det bedste for eleverne, og det skaber mange konflikter. I det private har Rita svært ved at få det hele til at gå op, og forholdet til moren, hendes 3 børn og et kompliceret kærlighedsliv tages under kærlig behandling.

Medvirkende: Alexandre Willaume, Carsten Bjørnlund, Carsten Norgaard, Ellen Hillingsø, Ferdinand Glad Bach, Kristoffer Fabricius, Lise Baastrup, Lykke Sand Michelsen, Mille Dinesen, Morten Vang Simonsen, Nikolaj Groth, Ole Dupont, Sara Hjort Ditlevsen

Episoder:

Sæson 1

 1. Idealisten
 2. Læreren
 3. Anarkisten
 4. Hun-ulven
 5. Beskytteren
 6. Hykleren
 7. Prinsessen
 8. Moderen

Sæson 2

 1. Den voksne
 2. Haven
 3. Far, mor og børn
 4. Teamplayer
 5. Jeg elsker dig
 6. Den første kærlighed
 7. Rollemodellen
 8. Ukrudt

Sæson 3

 1. Kandidaten
 2. Kælderen
 3. Sponsorbarnet
 4. Aftenskole
 5. Lus
 6. Frit fald
 7. Lederen
 8. Testen

Hjørdis (2015)

TV2 Danmark / miniserie i 4 Afsnit

Instruktør: Lars Kaalund

Handling: Skolelæreren Hjørdis vil prøve at motiverer sine elever ved at de skal opføre et skolestykke mod mobning. Det er ikke helt let, når ikke alle børn vil spille de roller som Hjørdis tænker sig. Og når heller ikke børnene har den store selvtillid, bliver det ikke lettere.

Medvirkende: Martin Brygmann, Ellen Hillingsø, Robert Hansen, Pauli Ryberg

Antal
1
Tilføj til kurv