Bedrag samlet boks. Sæson 1-3

190,00 kr.

Bedrag (2016-2019)

TV-Serie i 30 afsnit, sendt på DR1

Instruktør: Per Fly, Jannik Johansen, Søren Balle, Søren Kragh-Jacobsen, Kaspar Munk, Mads Kamp Thulstrup, Milad Alami, Gustav Möller, Samanou Acheche Sahlstrøm, Frederik Louis Hviid

Handling: En serie på højt internationalt plan. Om bedrag på flere planer. En virksomhed puster sine regnskaber op da en børsnotering er i sigte. Men er det første gang ledelsen har lavet dette nummer, for der er tegn som peger på der er foregået suspekte ting i fortiden. Det kaster bagmandspolitiet sig over, sammen med betjenten Mads. Samtidig er de unge mekanikere Bimse og Nicky på udkig efter hurtige penge. Og det får de snart, men det bliver også snart for farligt at være i besiddelse af de penge. For en grum svensker lusker rundt om Energreen og alt hvad der berører virksomheden. På flere planer er der tale om bedrag. For hvem lyver for hvem?

2. sæson starter 18 måneder efter Evergreen kollaps. Claudia r blevet løsladt fra fængslet og går efter at få Knud Christensen afsløret. Derfor maser hun sig ind i den privatejede bank Absalon, og hjælper dem i kampen mod giganten Nova Bank.
Samtidig arbejder bagmandspolitiet stadig med Evergreen sagen og bliver interesserede da en kunde i Nova bank kan fortælle grumme historier om bankens metoder. Det bliver en kamp mod tiden og især mod Knud Christensens magt.

3. sæson starter nogle måneder efter 2. sæson er afsluttet. Alf er overflyttet til Aktionsgruppen Nørrebro og hjælper med at bekæmpe pusher og narkobagmænd. Alf er uligevægtig og tager piller i stor stil. Han sættes i spidsen for opklaringen af sagen om narkobagmanden Marco. Det viser sig Marco er en gammel kending af Alf. Imens har Nicky indledt et samarbejde med den skuffede bankassistent Anna, som hjælper Nicky og andre narkogangstere med at hvidvaske deres penge. Men Anna må snart sande de ikke er tager nej for et nej.

Medvirkende: Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño, Nikolaj Lie Kaas, Esben Smed, Thomas Hwan, Maria Rich, Line Kruse, Kasper Leisner, Lucas Hansen, Julie Grundtvig Wester, Esben Dalgaard, Jacob Lohmann, Marijana Jankovic, Carsten Kressner, Alexandre Willaume, Dulfi Al-Jabouri, Rudi Köhnke, Ali Sivandi

Antal
1
Tilføj til kurv