Kurs mod fjerne kyster - Sæson 4

40,00 kr.

Kurs mod fjerne kyster

TV 2s populære vært Mikkel Beha Erichsen og hans kone tager med sønnerne ud på et fantastisk rejseeventyr til søs. Sejlbåden Havana sætter kurs mod fjerne kyster og eksotiske destinationer som Venezuela, Panama og Costa Rica, hvis spændende historie, kultur og natur opleves på nærmeste hold. Serien præsenterer seeren for sejlerlivet, palmestrande og fremmede folkeslag samt for Mikkels egen familie, der har valgt en tilværelse, som ligner de færreste danskeres. Rejsefortællingerne er spændende og nærværende, ligesom en god portion humor ikke er af vejen, når man befinder sig på verdenshavene.

Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

Tag med på den sidste del af jordomsejlingen med Havana. Brødrene Emil og Theis er nået til Indonesiens kæmpe ørige. Hele familien samles igen og kursen sættes mod nordlig halvkugle og hjemlige himmelstrøg. Fra Komodoøerne, og deres indbyggere af 3 meter lange kødædende varaner, går turen mod Bali hvor familien b.la. deltager i et kæmpe hindu-bryllup og oplever en havskildpadde-rede blive udklækket. Turen fortsætter mod Borneos regnskove, hvor de på nærmeste hold oplever de alvorligt truede orangutanger. Havana løftes i Malaysia ombord på en containerskib, for at blive sejlet hen over Adénbugtens piratfyldte farvande, og herefter går turen hjem mod København.

Med denne 4. sæson sættes der punktum for jordomsejlingen med Havana. Men enhver slutning er også starten på nye eventyr. God fornøjelse!

    Hele sæson 4, Spilletid: ca. 322 minutter, Audio: Dansk DD2.0, Ingen undertekster,
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager